Icare zet vrijwilligers in het zonnetje

Altingerhof, Altingerhoes, 't Beurtschip - Icare Vrijwilligers

Onlangs werden, tijdens het jaarlijkse feest voor vrijwilligers van Altingerhof in Beilen, ’t Beurtschip in Smilde en Altingerhoes in Westerbork, een grote groep vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Ze ontvingen allemaal een mooi bloemstukje met een VVV-bon als dank voor hun jarenlange belangeloze inzet voor bewoners in woonzorgcentra van Icare. Naast het uitreiken van deze bedankjes bestond de feestelijke middag/avond uit het nuttigen van verschillende maaltijden verzorgd door Solkema catering uit Assen. Er stond Smildeger stamppot, Borker bonen, Beiler toetje en Mullinger ratjetoe op het menu. Dat alles onder begeleiding van muziek door Moi Volk waar Bertha Boelen, dagbestedingscoach Icare, de leadzanger van is. Het was een geweldig optreden met bekende liedjes in het Drents vertaald, echt voor herhaling vatbaar.

 

Draagt u graag bij aan een stralende dag?
Binnen de verschillende (kleinschalige) woon-/zorgcentra en de dagactiviteitencentra van Icare is naast professionele zorg en begeleiding de inzet van vrijwilligers van onschatbare waarde. Bij een woongemeenschap als deze horen ook sociale contacten, activiteiten en persoonlijke aandacht om op die manier het woonplezier te vergroten. Vrijwilligers vervullen als het ware de rol van behulpzame buren of kennissen, die steun en gezelligheid bieden.

Heeft u een dagdeel of meer per week beschikbaar om te helpen, dan bent u bij ons van harte welkom. Meer weten of direct aanmelden? Mail naar vrijwilligerswerk@icare.nl of bel Anja ter Stege, 06 10 27 16 74 of Eef Rillema, 06 83 67 16 23, coördinatoren vrijwilligerswerk. Samen met u bezorgen wij ouderen graag een stralende dag!

Geplaatst op: 26-10-2016

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn