wijkverpleging

Wijkverpleging

Onze wijkverpleegkundigen kunnen u adviseren, begeleiden, of doorverwijzen als dat voor u de beste zorg of ondersteuning biedt. Lees meer

 

Thuisbegeleiding Icare

Thuisbegeleiding

Icare biedt ook een thuisbegeleiding, die u kunnen helpen om uw huishouding op orde te krijgen. Lees meer

                                          

Wonen met Zorg

Wonen met zorg

In de kleinschalige woonvoorzieningen van Icare is alles erop gericht om het een thuis te laten zijn. De locaties zijn heel verschillend. Van wonen in een boerderij tot in een stadse omgeving.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers en zorg

Binnen de kleinschalige woonvoorzieningen is naast professionele zorg en begeleiding de inzet van vrijwilligers van onschatbare waarde.

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn

Kwaliteit van zorg

Zorgkaart Nederland

Icare is meer dan 1000 keer gewaardeerd op Zorgkaart Nederland en krijgt gemiddeld een 8.9 van klanten, bewoners, familie en mantelzorgers. Bekijk hier alle waarderingen.

ZorgkaartNederland is dé ervaringssite voor de gezondheidszorg waar meer dan 1 miljoen mensen al een waardering achterlieten. Helpt u ook mee? Geef Icare een waardering en help anderen met kiezen.

Werken bij Icare

Wil jij helpen om de ambitie van Icare waar te maken en onze klanten ondersteunen?  Wil je zorg bieden op basis van een heldere visie? Wil je werken bij een organisatie waar de zorgprofessional wordt uitgedaagd om vanuit het vakgebied goede zorg te bieden? Kijk dan snel welke vacatures er zijn.

Naar de vacatures