Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu

Revalidatiecentrum Boshof

Revalideren na ziekte, operatie of ongeval 
Geriatrische fysiotherapie, revalidatie na amputatie, ambulante revalidatie en herstelzorg met oog voor slikproblemen en ondervoeding. Dit zijn voorbeelden van zorg die revalidatiecentrum Boshof in Assen u biedt. Bijvoorbeeld bij herstel na een ingreep in het ziekenhuis, een knieoperatie of een heupoperatie. Terug naar uw thuissituatie is steeds het doel. 

Revalidatie vraagt aandacht en tijd. Als thuis revalideren (nog) niet kan, is revalidatiecentrum Boshof in Assen er voor u.

In een prettige sfeer werkt u met gespecialiseerde behandelaren aan uw herstel, zodat u zo snel mogelijk weer naar huis kunt.  

Revalidatie is altijd maatwerk, want iedere hulpvraag is anders. Wat wilt u weer kunnen en hoe kunt u dat zo goed mogelijk weer oppakken? Dat zijn vragen waarmee we samen aan de slag gaan.

Ze hebben mij weer op de been gekregen

“Alles stond tijdens mijn verblijf in Boshof in het teken van revalidatie. Van opstaan uit bed tot het kopje koffie. Ik leerde daardoor weer op mijn lijf te vertrouwen en kon ik me gelukkig na een tijdje ook thuis weer goed redden. Het mooie was dat ze ook nog bij mij thuis kwamen kijken, of ik bijvoorbeeld veel drempels had en of ik mij kon redden in de badkamer. Het was niet altijd makkelijk, maar met een portie vriendelijkheid en geduld hebben ze mij in Boshof toch mooi weer op de been gekregen.”

Meneer de Vries, revalideerde na een heupoperatie
(*I.v.m. privacy is dit niet zijn echte naam) 

In Revalidatiecentrum Boshof kunt u terecht voor:

 • Geriatrische revalidatie
  Na een operatie of ongeluk werkt u actief samen met gespecialiseerde zorgmedewerkers en behandelaren zodat u zo snel mogelijk weer zelfstandig thuis bent. Geriatrische revalidatie is bedoeld voor ouderen.
 • Revalidatie na amputatie
  U treft hier een gespecialiseerd team dat samenwerkt met het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. U krijgt de beste begeleiding bij het opnieuw leren bewegen. Zo pijnvrij mogelijk.
 • Ambulante revalidatie
  Zodra verblijf in Boshof niet meer nodig is voor uw revalidatie kunt u terug naar huis. Eventueel bezoekt u ons revalidatiecentrum voor verdere behandeling. Of wij bezoeken u thuis om te kijken hoe onze behandeling zo goed mogelijk aansluit op uw thuissituatie.
 • Kortdurend verblijf
  Is thuis herstel na een ziekte, operatie of ongeval voor u niet mogelijk? Boshof heeft een kamer voor u beschikbaar. We noemen dit Eerstelijns verblijf en u ontvangt hierbij de (medische) zorg die u nodig heeft.

Wij werken intensief samen met ziekenhuizen
Wij werken samen met alle ziekenhuizen in de regio, met huisartsen en thuiszorgorganisaties. 

Kosten

Verblijf en behandeling in een revalidatiecentrum wordt meestal vergoed door uw zorgverzekering. U kunt dit nagaan in uw polis of neem contact met ons op.

Contactgegevens

Beilerstraat 38
9401 PM Assen
Telefoon: (0592) 33 22 22

Woonzorgmanager
Telefoon: 06 16 17 13 55

Heeft u vragen?