Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu

Wond

Een wond bepaalt uw leven. Of het nu gaat om een doorligplek, open been of operatiewond. U wilt er snel vanaf. Dat vraagt om goede wondbehandeling en -verzorging. De wondspecialisten van Icare weten hoe.  

De wondspecialisten zoeken samen met u en uw huisarts naar de best mogelijke behandeling thuis die aansluit op uw behoeften. Uw gezondheid en kwaliteit van leven staan voorop. De wondspecialisten geven ondersteuning in de wondverzorging door uzelf, uw mantelzorger of het wijkteam. Ook wordt er aandacht besteed aan leefstijl, voeding en beweging. Deze dragen bij aan een snellere wondgenezing en minder pijn.

Diversiteit wonden 
Complexe of chronische wonden vereisen een professionele wondbehandeling. Wondspecialisten van Icare kunnen samen met u, uw behandelaar(s) en eventueel het wijkteam deze wondbehandeling inzetten. 

Bent u benieuwd wat goede wondzorg oplevert? Lees dit artikel

Wondzorg aanvragen
Neem zelf of via uw huisarts contact op met Icare. Bel met Icare Zorgcentrale op telefoonnummer 0900 88 33. De wondspecialist belt u terug. Samen maakt u een behandelplan en plant u huisbezoeken.