Afspraak maken

U kunt ook zonder verwijzing van de huisarts een afspraak met ons maken, wanneer u klachten heeft ten aanzien van het bewegend functioneren. De fysiotherapeut zal eerst een screening uitvoeren waarbij gekeken wordt of het patroon van tekenen en klachten binnen ons vak- en competentiegebied valt. Als dit niet het geval is, zullen wij u alsnog adviseren eerst contact op te nemen met de huisarts.

Alleen voor aan huis behandelingen en voor behandelingen met een chronische indicatie is een verwijsbrief van uw huisarts of specialist nodig.

Wij verzoeken u bij de eerste afspraak de eventuele verwijsbrief van huisarts of specialist, en uw verzekeringsgegevens (verzekeringspasje) mee te nemen. De eerste afspraak zal bestaan uit een vraaggesprek, een lichamelijk onderzoek en er wordt door de fysiotherapeut, samen met u, een behandelplan opgesteld.

Afspraken

Voor het maken van een afspraak kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 tot 17.00 uur, telefoon: 06 52 71 46 13. Of stuur een mail naar fysiotherapie@icare.nl

Ook kunt u gebruik maken van een contactformulier. Klik hier om naar het formulier te gaan.

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn