Voorlichting wijkverpleging in Aa-landen

Een steun in de rug van de wijkverpleging voor mantelzorgers.

Op maandag 7 maart organiseren Icare en Buurtzorg een bijeenkomst in wijkcentrum De Bolder, Dobbe 29 in Zwolle . Deze bijeenkomst is speciaal voor mantelzorgers.

Mensen die zorgen voor een partner of een familielid kunnen ervaren wat voor belasting dat kan zijn voor de eigen gezondheid. De wijkverpleging van Buurtzorg en Icare uit de Aa-landen willen mantelzorgers voorzien van tips en laten zien welke hulpmiddelen er zijn om de zorg zo prettig mogelijk te houden.

Er is informatie over tiltechnieken en ook praktische hulpmiddelen zoals rollator, hoog-laag bedden, hulpmiddelen voor het aan en uittrekken van steunkousen. Ook zijn de wijkverpleegkundigen beschikbaar voor het beantwoorden van vragen.

De middag begint om 14.00 uur het duurt tot 16.00 uur. De entree is gratis, maar het is voor de wijkverpleegkundigen wel prettig om te weten hoeveel mensen er komen. Aanmelding kan door te bellen met de wijkverpleegkundigen Fleur Rietman van Buurtzorg (06 10574058) of Hildi Kroes van Icare  (06 101 85 033) of per mail (zwollenoordmidden@buurtzorgnederland.com)

Geplaatst op: 19-2-2016

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn