Werken in de ouderenzorg. Dat zit in je.

Werken in de ouderenzorg. Dat zit in je.

In Drenthe, Groningen en Friesland is de campagne ‘Werken in de ouderenzorg. Dat zit in je.’ gelanceerd. Ook Icare doet mee aan deze campagne. Het doel van de campagne is om te laten zien hoe waardevol en mooi het werken in de ouderenzorg is en mensen te inspireren om in de ouderenzorg te gaan werken.

Icare verzorgende Ellen Takens is één van de campagnegezichten. Zij komt op verschillende manieren in de campagne terug. Net als veertien zorgprofessionals uit de andere zorgorganisaties zet ze mensen aan het denken over de belangrijke en mooie rol die je als medewerker in de ouderenzorg kunt vervullen. De aandacht en zorg die jij later wilt ontvangen, kun je nu aan anderen al geven! Klik hier om de poster te bekijken.

Tijdens de campagne kunnen mensen zich aanmelden om mee te lopen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor meeloopdagen, snuffelstages en speeddates. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op www.ouderenzorgdatzitinje.nl of like de Facebook-pagina ‘Ouderzorg zit in je'. Je kunt ook kijken op onze eigen campagnesite.

Geplaatst op: 20-6-2017

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn