Memorecorder

Grip op de dag

Een memorecorder met agendafunctie is een draagbaar hulpmiddel waar een (groot) aantal berichten op ingesproken kunnen worden. Op een vooraf ingesteld tijdstip geeft de memorecorder een alarm/signaal, met een druk op de knop wordt het ingesproken bericht afgespeeld. Met diezelfde knop kan het bericht ook worden gestopt, of nogmaals worden afgespeeld. In sommige gevallen wordt een memorecorder vergoed door de zorgverzerkering.
Meer informatie over de vergoeding >

Beoordeling:
Reacties
Door: Klaske Attema
1-3-2019 15:59
Ik heb geprobeerd meer informatie te vinden over dit produkt, maar zowel Medipoint als de ledenvereniging kan me niet verder helpen. Ik wil graag weten hoe deze memorecorder eruit ziet en hoe ik eraan kom.
Door: Icare
20-3-2019 10:42
Memorecorders worden ook door slechtzienden en blinden gebruikt. Als u op Google zoekt op 'memorecorder met agendafunctie' dan krijgt u verschillende winkels te zien waar ze memorecorders verkopen. Voor mensen met dementie is www.dementie-winkel.nl wellicht handig.
Door: Toniet pellen
20-10-2019 21:27
Ik sluit me aan bij bovenstaande vraag. Kostenplaatje?
Door: Icare
23-10-2019 09:15
Voor de kosten en vergoedingen kunt u het beste even op Google zoeken.

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn